اقتصاد دانش چگونگي انتخاب مردم و جامعه است براي به كارگيري و استخدام منابع كمياب جهت توليد كالاها و خدمات گوناگون و توزيع آنها ميان افراد و گروه هاي مختلف جامعه براي مصرف..( جهت ادامه روي عنوان كليك كنيد )
امروزه اقتصاددانان بر روي اين تعريف عمومي براي علم اقتصاد توافق دارند
هر چند تعاريف گوناگون ديگري نيز براي علم اقتصاد ارائه كرده اند از جمله :
1 . آدام اسميت علم اقتصاد را تحقيق براي افزايش ثروت جامعه مي شناسد.
2 . اقتصاد دانش فعاليت هايي است شامل توليد و مبادلات ميان مردم.
3 . لاينل رابينز ( Lionel Robbins ) علم اقتصاد را تخصيص منابع و عوامل توليد كمياب به منظور توليد كالاها و خدماتي مي داند كه مهمترين خواسته هاي مادي بشر را ارضا مي كند.
واژه اقتصاد ( Economics ) از دو کلمه یونانی اویکوس ( Oi*** ) به معنی خانه و کلمه نمین ( Nemin ) به معنی اداره کردن آمده ، از نظر لغوی به معنی مدیریت خانواده است . مطالعه اقتصاد ، که یکی از علوم اجتماعی و رفتاری محسوب می شود ، می تواند به عنوان پایه ای در حل مشکلات تجاری ، به منظور اخذ تصمیم های مهم سیاسی و یا حتی برای یافتن راه حل مشکلات مالی خانوادگی هر فرد مورد استفاده قرار گیرد. آلفرد مارشال ( Alfred Marshall ) در کتاب اصول اقتصاد ( Principles Of Economics ) اقتصاد را به صورت « مطالعه انسان در تجارت روزمره » تعریف کرد. سایر نویسندگان اقتصاد را « علم ثروت » نامیده اند و یا چنین اظهار نموده اند که مطالعه چگونگی تنظیم تولید ، مصرف و فعالیتهای مبادله ای افراد ، وظیفه اقتصاد است .
امروز ، یکی از وظایف عمده علم اقتصاد گرد آوری آمار و تجزیه و تحلیل ، تشریح یا توضیح رابطه اقتصادی غامضی است که میان پول ، تولید ، قیمتها ، بی کاری و ساخت مالیاتی ( به صورتی منطقی و با مفهوم در ارتباط با یکدیگر ) وجود دارد. متاسفانه ، دقتی که محققین علوم فیزیک ، شیمی یا سایر علوم فیزیکی به دست می آورند ، برای یک اقتصاددان فراهم نمی شود، زیرا او نمی تواند هنگام اجرای یک آزمایش ، رفتار مردم اجتماع را تحت کنترل خویش داشته باشد. دقت در مشهودات و توجه به جزییات در اکثر موارد رابطه درست میان علت و معلول در پدیدار های اقتصادی را نشان می دهد . این چیزی است که اقتصاددانان اغلب باید از آن آگاهی داشته باشند.
تمام نظامهای اقتصادی و همچنین افراد و دولتهای محلی پیوسته با مشکلی آزار دهنده و بسیار مهم روبرو هستند : چگونه نیاز های نامحدود انسان برای کالا و خدمات را می توان با کالا های موجود که عرضه ای به شدت محدود دارند ، برآورده ساخت. نظر به اینکه فقط درصد کوچکی از کالاهای مورد نیاز عملاً می توانند در هر نقطه از جهان تولید شوند ، جوامع اقتصادی با مشکل اساسی ندرت ( کمیابی ) روبرو هستند.
ندرت ( کمیابی ) ، مردم را وا می دارد تا انتخاب کنند و هر اقدام ممکن را در جهت بهترین استفاده از کالاها و خدمات انجام دهند. انتخاب کردن عملاً به این معنی است که برای به دست آوردن مقدار بیشتر از یک چیز باید مقدار کمتر از چیز های دیگر برداشت.
انجام پایان نامه,انجام پایان نامه حقوق,انجام پایان نامه علوم سیاسی,انجام پایان نامه مدیریت,انجام پایان نامه مطالعات منطقه ای,انجام پایان نامه ارتباطات,انجام پایان نامه دکترای حقوق,انجام پایان نامه دکترای علوم سیاسی,انجام پایان نامه تاریخ,انجام پایان نامه روابط بین الملل,انجام پایان نامه مدیریت اجرایی,انجام پایان نامه روان شناسی,انجام پایان نامه مهندسی,انجام پایان نامه مهندسی صنایع,انجام مقالات,انجام پایان نامه رشته های فنی,انجام پایان نامه حقوق جزا,انجام پایان نامه حقوق بین الملل,انجام پایان نامه اقتصاد,انجام مقاله,انجام پایان نامه مدیریت مالی,انجام پایان نامه مهندسی کشاورزی